Hur fungerar det att beställa?

 1.

Välj ett designprogram ni gillar. Skräddarsy sedan programmet genom att välja färg, stil och antal.

2.

Skriv in er egna text ni vill ha tryckt. Här kan ni få tips och råd att tänka på när ni skriver er text > Så fort vi har fått en beställning så sätter vi texten i designen och formsäkrar den. Inom 2 arbetsdagar får ni sedan en digital kopia på designen av era trycksaker för godkännande. För varje trycksak ingår två korrekturvändor så att ni kan göra ändringar om det behövs. Efter godkännande börjar vi trycka beställningen och den är då inte ånger- eller återbetalningsbar. När ni får den digitala designfilen så läs igenom den mycket noga innan ni godkänner den. Vi är inte ansvariga för eventuella stavfel och kan ta betalt för eventuella omtryck som behövs.

3.

Så fort vi får ett godkännande av er av den digitala designfilen startar tryckprocessen. Därefter levereras trycksakerna hem till er. Inom 14 dagar från godkännande ska ni ha fått era trycksaker!

Hur långt innan ska jag beställa mina inbjudningar?

För bröllopsinbjudningar rekommenderar vi att ni beställer era inbjudningar i alla fall 3-4 månader innan. För utlandsbröllop eller bröllop med mycket internationella gäster rekommenderar vi däremot 6-7 månader. Att komma ihåg är att samla in och skriva adresser samt posta inbjudningarna. Ofta tar det mer tid än vad man tror. 

För andra typer av fester och bjudningar är det helt upp till tillställning och gäster hur långt innan man behöver skicka ut inbjudningar. Räkna dock med att det tar 2 veckor från er beställning tills inbjudningarna levereras. 

Kan ni hjälpa oss med texten för våra bröllopsinbjudningar?

Absolut, här kan ni inspireras>

Betalning och leverans

Vi tar emot betalningar med kort (Visa, MasterCard, American Express) och PayPal-betalningar. 

Hur får ni våra inbjudningar?

Inbjudningarna är med kärlek paketerade och budade till er med Schenker.

Integritetspolicy

Posted with Love förstår hur viktigt det är med integritet för våra kunder och webbplatsbesökare, och vårt mål med denna policy är att vi på ett tydligt och transparent sätt beskriva för dig hur vi samlar in, använder, visar, överför och lagrar din information så att du känner dig säker på att dina personuppgifter är i säkert förvar. Posted with Love utför all hantering av personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL) och EU:s kommande integritetslagstiftning GDPR, som ersätter PUL från 25 Maj 2018.

Posted with Love arbetar kontinuerligt för att säkerställa att din integritet skyddas vid din användning av våra tjänster.

Posted with Love förbehåller sig rätten att ändra policyn vid behov. Eventuella förändringar av denna integritetspolicy kommuniceras via postedwithlove.se.

Denna integritets- och säkerhetspolicy gäller endast Posted with Loves kunder och användare av Posted with Loves webbtjänster. Läs hela vår integritetspolicy >

Återbetalningsrätt

För varje trycksak ingår två korrekturvändor så att ni kan göra ändringar om det behövs. Efter godkännande börjar vi trycka beställningen och den är då inte ånger- eller återbetalningsbar. När ni får den digitala designfilen så läs igenom den mycket noga innan ni godkänner den. Vi är inte ansvariga för eventuella stavfel och kan ta betalt för eventuella omtryck som behövs. Om ni inte är nöjda med er leverans kontakta oss inom 5 arbetsdagar så ser vi över vad som gått fel.

Fler frågor? Tveka inte att höra av er!